Wij zijn TJOIZ. Een jeugdhulporganisatie die jongeren helpt de regie over hun eigen leven terug te pakken. Met twee handen. Vol overtuiging.

Dat doen we door hen te helpen kiezen. Voor zichzelf. Voor hun eigen geluk en voor hun eigen toekomst. Juist wanneer deze er op dit moment niet zo rooskleurig uitziet. Want alleen door zelf die keuze te maken, zetten jongeren grote stappen richting een leven waarin ze lekker in hun vel en goed op hun plek zitten. Op school, op het werk en thuis.

109ac12a9852c61e93650f08c8815528

Dit kun je vergeten…

Van het kastje naar de muur? Vergeet het maar. Net als stropdassen, overhemden en met het vingertje wijzen. Daar doen we namelijk niet aan. In plaats daarvan houden wij het graag simpel. We praten in normaal Nederlands. We spreken elkaar bij de voornaam aan. We draaien niet om de hete brij heen. En winden er zeker geen doekjes om. Zo weten wij tot jongeren door te dringen. Zo behalen wij blijvend resultaat. Dat kunnen we echter niet alleen. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

5a8677a1df2339015a0be5acc188b7e4
coaches

Ons team

Bij TJOIZ werken we met gedreven professionals. Van docenten tot coaches. En van gedragswetenschappers tot personal trainers. Het zijn mensen met een flinke dosis ervaring en verstand van zaken. Zowel op het gebied van jeugdzorg als met meervoudige problematiek. Doordat wij voortdurend met elkaar in contact staan, zien we geen enkel detail over het hoofd. Zo kunnen wij de beste zorg garanderen voor ‘onze’ jongeren.

TJOIZ staat voor

Daadkracht

Oftewel, doorpakken. Denken in mogelijkheden. En samen aan de slag om doelen te stellen en te behalen. Dat doen we bij TJOIZ door naar de hele context te kijken. En door onze hulpverlening breed en projectmatig aan te vliegen. Dat maakt het behapbaar. Voor onszelf, de jongeren en hun begeleiders.

Betrouwbaarheid

Bij TJOIZ zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Dat lijkt vanzelfsprekend, al blijkt dat in de praktijk meer dan eens tegen te vallen. Daarom komen wij onze beloftes na. Afspraak is afspraak zullen we maar zeggen. Dat verwachten we ook van de mensen met wie we werken.

Samenwerken

If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together. Beter kunnen we het zelf niet omschrijven. Wij houden dan ook van samenwerken, want alleen samen sta je sterker. Op die manier komt het behalen van die doelen ineens een stuk dichterbij en daar doen we het voor.

Plezier

We doen belangrijk werk, waar veel mensen bij betrokken en gebaat zijn. Juist daarom moeten we niet vergeten om plezier te blijven maken. Van een flauw grapje tot een rasechte dijenklets. Ze vliegen je hier om de oren. Zo houden we ons werk leuk. En zorgen we ervoor dat onze jongeren graag naar ons toekomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem meteen contact op voor een kennismakingsgesprek.